lørdag 17. juli 2010

Kjøpesenteret Market Village

Hua Hin har et stort moderne kjøpesenter som heter Market Village. Kjøpesenteret er lokalisert ved hovedvegen sørover fra byen, omtrent en kilometer fra sentrum av byen. Hovedinngangen er til venstre på bildet.

Når du kommer til Hua Hin er det praktisk å dra til kjøpesenteret for å handle opp alt du trenger til leiligheten av vann, annen drikke, mat og diverse. Her får du alt på et sted, og du kan trille handlevognen ut til en drosjeholdeplass foran senteret.

Kjøpesenteret er på fire etasjer og inneholder i tillegg til butikker som selger merkeklær, rundt 15 kafeer og restauranter, kino, treningssenter, bowlingsbane og et stort supermarked.




Treningssenteret

Fra supermarkedet (størrelse omtrent som OBS på Jekta i Tromsø)

Du lurer sikkert på hva det koster med mat og kafebesøk i Thailand. Det som er sikkert er at alt som er laget i Thailand er billigere enn det som er importert. Vi betalte vanligvis mellom kr 200,- og kr 300,- tilsammen for middag inkludert drikke (2-4 flasker øl og 2-4 flasker brus) for 4 voksne, og da vi spiste vi ikke bare thai-mat. En 20-pakning sigaretter koster omtrent 16 kr. Et besøk hos frisøren koster rundt kr 40,- for en mann.

En boks med thailandsk øl av merket Chang eller Leo koster rundt kr 6 pr boks. 100 thailandske bath er med dagens valutakurs rundt kr 20,-
Av og til var det underholdning eller annet som for eksempel bilutstilling utenfor kjøpesenteret. Bildet under viser et thailandsk rockeband som spilte noen heftige versjoner av bl.a. Day tripper med the Beatles, og Jumping Jack flash av the Rolling Stones. Flott musikk for gamle menn.
Parkeringsplassen for to-hjulinger utenfor kjøpesenteret.