mandag 5. juli 2010

Leilighetsanlegget Baan San Ploen




















Anlegget har leiligheter av forskjellige størrelser, og ut fra vår erfaring er de fleste leilighetene eid av thaier fra Bangkok, som bruker leilighetene i helger og i ferier.

Bildet over viser hovedinngangen mot vegen sørover fra Hua Hin, omtrent 400 meter fra sentrum av byen.

Bilder under viser deler av det flotte resepsjonsområdet. Legg merke til de fine fuglene som henger ned fra taket.



















Bildet under er anlegget sett fra stranden. Det er vakt både ved hovedinngangen og ved inngangen fra stranden.






En fantastisk utsikt fra nedre del av anlegget.



















En video som viser utsikten mot stranden og havet.

Det nederste bassenget, med havet i bakgrunnen.

Det er mange fine blomster, busker og trær på anlegget.

og flere svømmebasseng.
To av gartnerne/renholderne på anlegget.

Selv om det er mye fint vær på bildene, så kan det også en og annen gang komme en skikkelig regnbyge. Se video her. Husk å ha godt med lyd på.


Stuen i en 3-roms leilighet.

Det er relativ mye trafikkstøy fra hovedvegen, for det er mye trafikk og 2-3 filer i hver retning. Det betyr at det er en fordel i forhold til trafikkstøy å bo så nært stranden som mulig på et hotell eller leilighetsanlegg.

Det er også andre typer støy enn trafikkstøy. Omtrent 200-300 meter fra Baan San Pleon er det en offentlig barneskole. Jeg vet ikke om de har en musikklinje eller lignende på skolen, men i sommer hadde de i hvert fall en "trommeskole" der. Deltakerne på trommeskolen, en 8-10 stykker, spilte trommer utendørs 3-5 timer hver dag, også på lørdager og søndager. Det var ingen andre instrumenter enn trommer, så for å si det pent så var musikken relativ høy og ensforming.

En dag gikk jeg og tok et bilde av noen av deltakerne på "trommeskolen". Det var enda flere deltakere og flere trommer enn det som vises på bildet. Legg merke til skoleuniformene til ungene.

De siste dagene før vi reiste hjem var det en kombinasjon av marked, tivoli og live thailandsk rockemusikk hver kveld på en plass rett over vegen for leilighetsanlegget. Her er et bilde av sceneområdet mens det rockes kraftig.