tirsdag 13. juli 2010

Tur til kongepalasset og tempel i Bangkok

Fra Hua Hin arrangeres det dagsturer og lengre turer med minibuss og guide til kongepalasset og forskjellige tempel i Bangkok. Turene kombineres ofte med et besøk på "Det flytende marked". Se egen beskrivelse av det. Bangkok er en gigantisk by med mer enn 15 millioner innbyggere (uoffisielt), så det er en stor fordel med guidede turer fremfor å prøve å ta seg frem på egenhånd i denne enorme byen.

Kongepalasset i Bangkok






På bildet er guiden på turen, som var kunnskapsrik og snakket godt engelsk. Bak guiden er minibussen som vi kjørte med. På denne denne turen var det 5 deltakere.

Templer i Bangkok

Her er Vidar Stensen blandt forskjellige tempel. Legg merke til den passende buksen han har på seg. Ved inngangen til templene er det kontroll med at alle turistene er anstendig kledd, og Vidars kortbukse dekket ikke til tilstrekkelig til hans maskuline knær. Han måtte derfor kjøpe en  passende bukse i en butikk i nærheten, for å få adgang til templene. Det er også mulig å leie bukser for anledningen.







I templet Wat Po finner du den liggende buddha. Den er hele 46 meter lang. Hele tempelområdet er et fascinerende område med over 300 aktive munker.